Adres
1211 KM Hilversum
035-6219660
Download onze app voor Android en iOS en bestel sneller en eenvoudiger!
Bekijk hieronder welke gerechten het meest populair zijn en bestel direct!
Scroll naar beneden om onze menukaart te bekijken en direct te bestellen!
Na 552 beoordelingen geven onze klanten ons 5 sterren. Bestel en ervaar het zelf!
Meld u aan voor de nieuwsbrief voor unieke kortingen en acties!
De website van Shanthy is op dit moment gesloten.
Indiaas brood
Indiaas knoflookbrood
*
Roll mix en samosa
**
Tandoori mixed grill
Lambhuna
Groentemix
Rijst en nan
en tandoori saus
*
Onion bhaji
**
saag paneer
Groentemix
Dall Tarka
Rijst of nan
Raita
*
Chicken chad
**
Lam curry
Kip curry
Groentemix
Rijst of nan
*Mean porial
**
Mean curry
Groentemix
Rijst of nan
Een licht gekruid pasteitje, gevuld met gehakt en doperwten.
Gebakken bolletjes van ui, bereid met ei, erwtenmeel, aardappel en verse kruiden.
Rolletjes gehakt met verse kruiden, bereid in de traditionele kleioven.
Een mix van groente en vlees in bladerdeeg.
Gebakken grote garnalen met ui, paprika en Indiase kruiden.
Gemarineerde stukjes kipfilet uit de kleioven, gemengd met salade.
Kippenvleugels, gemarineerd met hete, Indiase kruiden.
Lamsvlees gemarineerd met yoghurt en kruiden, geroosterd in de kleioven.
Onion bhaji, samosa en chicken chad
Een lichtgekruid pasteitje, gevuld met gemengde groente
Gemarineerde halve kip
Gemarineerde kipfilet
Een combinatie van lam, kip en gehakt
Een lichte curry bereid met paprika, tomaten en gebakken kruiden.
De Dopiaza curry wordt bereid met gebakken ui en tomaat in een currysaus
Een medium curry bereid met linzen, citroensap en ananas. Dit is een combinatie van een zoete, zure en pittige smaak.
Dit gerecht lijkt op de bhuna curry, maar dan iets pittiger. Het wordt geserveerd in een hete schaal met boter.
Een licht gekruid gerecht, bereid met room, kokos en noten
Een medium curry die bereid wordt met yoghurt en verse kruiden
Een hete curry, op smaak gebracht met sterke kruiden en citroen. Dit is een traditioneel Zuid-Indiaas gerecht
De Vindaloo is een zeer hete curry met een bijzondere smaak van sterke kruiden.
Verfijnd en medium gekruid, bereid met verse spinazie, uien, tomaten en fenegriek.
Een curry met verse, gebakken tomaten, anijs, knoflook, tomatensaus en verse kruiden.
Kipfilet in een zachte, romige wijnsaus met amandelen en gemalen cashewnoten.
Een pittig gerecht met exotische malayan saus
Verse tonijn gebakken en gekruid met uien en Indiase viskruiden, in een medium currysaus.
Kipfilet in een zachte saus van gemalen cashewnoten, rozijnen, amandelen en verse room.
Gemarineerde halve kip, bereid met gehakt en gemalen cashewnoten, in een masalam saus.
Gemarineerde lam bereid met gehakt en gemalen cashewnoten, in een masalam saus.
Shahi paneer – Huisgemaakte kaas in een romige saus met doperwten. Allo Gobi – Licht gekruide, gebakken bloemkool en aardappel
Gekruide aubergine in een zachte currysaus + Licht gekruide, gebakken kousenband met uien en paprika
Een currygerecht bereid met kipfilet
Een Ceylonese curry bereid met lamsvlees
Een viscurry bereid met tonijn- en zalmfilet
Een viscurry bereid met grote garnalen
Een viscurry bereid met kleine garnalen.
Een currygerecht bereid met diverse groenten
Een mix van diverse groenten in een medium currysaus
Een hete aardappelcurry
Spinazie en aardappel in een currysaus
Spinazie met huisgemaakte kaas
Linzen met gebakken ui
Yoghurtsaus
Zure groenten
Indiaas brood
Indaas brood gevuld met gehakt
Indiaas knoflookbrood
Indiaas brood gevuld met rozijnen en noten
Zachte Indiase 'cakebollen' bereid met melk, gedompeld in een warme suikersiroop op smaak gebracht met kardemom en rozenwater.
Een romige Ceylonese dessert lijkend op rijstpudding, bereid met gebroken rijst, rozijnen en pistachenoten gekookt in melk.
Een feestelijk dessert, bereid met verse mango, griesmeel, ghee en kardemom.
(33cl)
(33 cl)
(33 cl)
(33 cl)
(33 cl)
Indiase yoghurtdrank met mangosmaak.
(25 cl)
(33 cl)
(33 cl)
(33 cl)
Heldere Sauvignon Blanc met de finesse van verfrissende aroma's van tropische vruchten. De wijn ontleent haar lichtheid aan het getemperde klimaat van Bangalore.
Met haar pure fruitige smaak, zachte tannines en persitente afdronk behoort deze Cabernet tot een van de beste Indiase wijnen.
Heldere kleur, heerlijke impressies van conference peren en ananas.
Volle, uitgerijpte wijn met intense fruitaroma's. Heerlijk bij vleesgerechten of gerechten met tomaat.
Online order by Sitedish
Wij gebruiken cookies om te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Daarnaast gebruiken wij third-party cookies voor analytics en het verbeteren van onze services. U kunt ervoor kiezen om het gebruik van third-party cookies voor analytics te weigeren of te accepteren. Meer informatie over het gebruik van cookies is te vinden in ons Privacybeleid.