Beoordelingen van Shanthy Hilversum

Recente recensies van Shanthy Hilversum

5 sterren na 107 reviews

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Had wel iets meer op smaak mogen zijn

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zalig gegeten! Bezorger heel erg vriendelijk.. Top dus.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Één van de beste restaurants in Hilversum, al vaak besteld en nog nooit teleurgesteld!

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd (eerder dan gepland), het was weer heerlijk. Fijn dat je kunt kiezen of je rijst of naanbrood bij je gerecht wilt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste Indiaas restaurant van Nederland.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en het eten was heerlijk, de kip madras en garlic naan was zo lekker. Bedankt!

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top maaltijd en bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Lam biryani is geweldig. Heerlijk verse naan.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Fijne service en heerlijk eten. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Stond precies klaar op afgesproken afhaal tijd en vriendelijk zoals altijd. Heerlijk gegeten!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Shanty is een geweldig restaurant zowel om er te eten als af te halen of te laten bezorgen. Goed mooi bereid eten, goede service, lieve mensen en absoluut geen karige porties. Let wel, als je van zeer pittige currys houdt geef dit even door, de standaard currys zijn niet erg pittig ondanks je het aangeeft. 5 sterren van mij!!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

We picked up a takeaway and were really surprised at the quality and flavour! I am so happy to have found delicious Indian food in the area :)

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd binnen de verwachte bezorgtijd gebracht, en was erg lekker

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en zoals altijd erg lekker

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit, snel bezorgd, goede hoeveelheid. Ik bestel hier regelmatig, en altijd tevreden!

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten. Prima hoeveelheden, lekker veel groente. Jammer, geen mango lassie!!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekuuuuur!!

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Mijn favoriete gerechten: Dhansak curry en Tandoori kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten bijna 2 uur wachten nadat we besteld hadden.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!!

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel geleverd

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar de bezorging duurde 1 uur en 15 minuten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, lekkere maaltijd, snel bezorgd, redelijke prijs :) wat wil je nog meer.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en heet bij thuiskomst. Echt een aanrader.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en zelfs op zaterdag vrij snel bezorgd

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was deze keer supersnel, en het was weer heerlijk. Ik vind de raachi keerai heel lekker (ook een zwak voor roghan josh). Fijn dat je bij Shanthy meerdere vis opties hebt.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkuurr!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het eten weer heerlijk! Ruim voldoende, prima verpakt en stond klaar op het afgesproken tijdstip.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vegaterische maaltijd. Laxmi besteld en genoten van alle hapjes. Het eten was er in een half uur.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super als altijd

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, goede kwaliteit, goede hoeveelheid, redelijk snel bezorgd. Al met al zeker z'n geld waard!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten! One of the best in town! :D Bezorging altijd eerder dan aangegeven! Bedankt!!

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker eten, en de mensen bij Shanthy zijn warme, gastvrij, en lieve mensen!

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd even lekker en zeker het beste Indiase eten van Hilversum. Het eten wordt (gelukkig!) ook vaak eerder bezorgd dan wordt aangegeven! Echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Alles was goed op temperatuur, heeft niet gelekt en was van heerlijke kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk alleen erg lauw geworden door het lange wachten op ons eten denk ik

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord: heerlijk! ? Shanty heeft nog nooit teleurgesteld!

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend vriendelijke bezorgster, eten was goed warm en netjes op de tijd van verwachting.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer heel enthousiast deze keer wat minder. Teveel tandorikruiden op de vleesmix en de pappadum vergeten. Volgende keer weer 5 sterren hopelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten daar!! Lieve bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ceylon kennelijk niet mijn ding, dus dat doe ik niet nog een keer. Indiaas is overigens altijd top!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam snel en was heerlijk! Alleen de saus voor de Nan was vergeten, maar verder heerlijk. Zelfs onze dochter van net 2 heeft heerlijk gesmuld

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze chicken tandoori en lam masala waren top!. Heerlijk warm en op smaak, zoals we dat bij de betere restaurants in Londen gewend waren. Precies op tijd werd het bezorgd. Klasse.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd fantastisch!

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heel goed!!

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uurtje gewacht. Toen stonden ze al voor de deur. En het eten was heerlijk.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, als altijd. Had wel het idee dat de garlic nan net iets minder goed gelukt was dan anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch zoals altijd

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was qua smaak weer voortreffelijk. Helaas dit keer bij beide gerechten weinig vlees (kip) in de saus te vinden.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knoflook op de garlic Nhaan was te groot gesneden. Butterchicken smaakte niet naar de authentieke butterchicken, maar was wel goed. Tandoori kip was goed.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snel geleverd en meer dan genoeg!

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten. Wij bestellen graag bij Shanty.

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit!

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten!

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, Dank daarvoor! De bezorging was wat later dan gepland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, zoals gewend van Shanty!

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd - goede kwaliteit, snel gebracht, redelijke prijs, grote hoeveelheid :) erg tevreden!

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijke maaltijd van Shanthy genoten, tandoori mixed grill ontzettend lekker, groentemix bajahi was uitgebreider en grotere portie, en dan ook nog de heerlijke garlic nan...mmmm, altijd goed en lekker eten! En alles op de afgesproken tijd bezorgd.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke specialiteiten gegeten: butterchicken en rogan joshi. Beide waren ze heerlijk. De laatste mag toch iets heter van mij, maar daar sta ik wellicht alleen in.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Bezorging was snel en als was goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdagavond besteld, was erg druk dus even gebeld hoelang het zou duren en ze dachten dat het met een uurtje wel zou lukken. Binnen 45 minuten hadden we het eten, het was heerlijk! Butterchicken is een aanrader, nergens zo zacht! En de garlic nan is superlekker.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heel lekker gegeten!

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed verpakt en warm, en de onverminderde home-made Shanty-kwaliteit! Als altijd uitstekend!

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlik maar... ik had om 19:00 besteld en ik kreeg vervolgens een bericht dat het eten rond 19:55 bezorgd zou worden (kan gebeuren want het was vast druk zoals wel vaker op de zondagavond). Om 20:15 maar eens gebeld. Het eten zou er, werd mij gezegd, over een kwartier max zijn ('Het was druk' ). Om 20:55 nog maar eens gebeld. Excuses, het was druk, maar het zou nu echt binnen 5 minuten worden gebracht. Gelukkig was dit het geval. Ik weet dat het druk was maar dit was voor mij al de tweede keer dat het veel langer duurde dan werd aangegeven voordat het eten werd bezorgd. Mijn gezin heeft al aangegeven dat ze niet langer willen dat ik nog eten bestel bij Shanty, ondanks het heerlijke eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwaliteit erg goed en bezorging razend snel!

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Excellent food! Amazing service! As always 10/10. Thank you :)

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was vlot en het eten was top! We hadden lekkere sausjes bij de papadum. Stond niet op de site erbij dus, was een aangenamen verrassing. Ga zeker vaker bestellen. Aanrader voor als je van Indiaas eten houd!

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend van Shanty, prima.

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, goede service, prima prijs kwaliteit

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suersnel bezorgd en zalig gegeten. Het kan beetje olie-achtig zijn, vooral de volgende dag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en mooi verpakt

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als altijd uitstekend

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

It’s a shame because usually the food quality and taste is amazing!! However, the takeaway we picked up this evening was quite tasteless, the curries were not as tasty, the plain poppadum was quite soggy and the green sauce was extremely water like. . I feel quite disappointed as usually I would rate the food 5 stars. However, service is always excellent. Very nice staff. Sorry Shanty, it’s going to have to be 3 stars this time.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt erg lekker gegeten. Mooie volle smaken en ruime porties. Iedereen was enthousiast! Bedankt!

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd, bezorger was iets te vroeg.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten!! Mooie website, werkt goed. Kan niet anders zeggen. Klasse.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heel goed.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd. Gelukkig blijft de smaak goed als je laat thuisbezorgen.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Ordered for the first time. Will make this my local from now on. Excellent tasty food. Friendly staff, good communication. 10/10 Thank you Shanty :)

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd!

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

meestal eet ik hier curries met lam. De smaak is heelrijk, de ingrediënten zijn vers. Hier wordt nog ouderwets gekookt in een echt familiebedrijf, constante kwaliteit, prima service in de zaak, en in de bezorging zeer ruime porties.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd is Shanty goed Indiaas eten.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig, we zouden in de toekomst liefst graag een groter bakje mintsaus wensen, die is zo heerlijk.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere malen eten besteld, maar ook in het restaurant gegeten. Al die keren is de kwaliteit hoog en constant. Verse producten en altijd smaakvol. Ik kan het iedereen aanraden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Butter Chicken; Heerlijk bakje met groenten en wat een lekkere Nan :) De kip was helaas weer wat aan de droge kant!!!

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten bij en van Shanty is altijd top! Zelfs in deze ijzige kou, was de bezorger heel goed op tijd en het eten warm! Altijd weer een aanrader als je geen zin hebt om to koken of gewoon lekker Indiaas wilt eten.