Beoordelingen van Shanthy Hilversum

Recente recensies van Shanthy Hilversum

5 sterren na 23 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en mooi verpakt

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als altijd uitstekend

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

It’s a shame because usually the food quality and taste is amazing!! However, the takeaway we picked up this evening was quite tasteless, the curries were not as tasty, the plain poppadum was quite soggy and the green sauce was extremely water like. . I feel quite disappointed as usually I would rate the food 5 stars. However, service is always excellent. Very nice staff. Sorry Shanty, it’s going to have to be 3 stars this time.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt erg lekker gegeten. Mooie volle smaken en ruime porties. Iedereen was enthousiast! Bedankt!

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd, bezorger was iets te vroeg.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten!! Mooie website, werkt goed. Kan niet anders zeggen. Klasse.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heel goed.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd. Gelukkig blijft de smaak goed als je laat thuisbezorgen.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Ordered for the first time. Will make this my local from now on. Excellent tasty food. Friendly staff, good communication. 10/10 Thank you Shanty :)

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd!

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

meestal eet ik hier curries met lam. De smaak is heelrijk, de ingrediënten zijn vers. Hier wordt nog ouderwets gekookt in een echt familiebedrijf, constante kwaliteit, prima service in de zaak, en in de bezorging zeer ruime porties.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd is Shanty goed Indiaas eten.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig, we zouden in de toekomst liefst graag een groter bakje mintsaus wensen, die is zo heerlijk.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere malen eten besteld, maar ook in het restaurant gegeten. Al die keren is de kwaliteit hoog en constant. Verse producten en altijd smaakvol. Ik kan het iedereen aanraden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Butter Chicken; Heerlijk bakje met groenten en wat een lekkere Nan :) De kip was helaas weer wat aan de droge kant!!!

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten bij en van Shanty is altijd top! Zelfs in deze ijzige kou, was de bezorger heel goed op tijd en het eten warm! Altijd weer een aanrader als je geen zin hebt om to koken of gewoon lekker Indiaas wilt eten.