Beoordelingen van Shanthy Hilversum

Recente recensies van Shanthy Hilversum

5 sterren na 13 reviews

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Ordered for the first time. Will make this my local from now on. Excellent tasty food. Friendly staff, good communication. 10/10 Thank you Shanty :)

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd!

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

meestal eet ik hier curries met lam. De smaak is heelrijk, de ingrediënten zijn vers. Hier wordt nog ouderwets gekookt in een echt familiebedrijf, constante kwaliteit, prima service in de zaak, en in de bezorging zeer ruime porties.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd is Shanty goed Indiaas eten.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig, we zouden in de toekomst liefst graag een groter bakje mintsaus wensen, die is zo heerlijk.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere malen eten besteld, maar ook in het restaurant gegeten. Al die keren is de kwaliteit hoog en constant. Verse producten en altijd smaakvol. Ik kan het iedereen aanraden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Butter Chicken; Heerlijk bakje met groenten en wat een lekkere Nan :) De kip was helaas weer wat aan de droge kant!!!

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten bij en van Shanty is altijd top! Zelfs in deze ijzige kou, was de bezorger heel goed op tijd en het eten warm! Altijd weer een aanrader als je geen zin hebt om to koken of gewoon lekker Indiaas wilt eten.