Beoordelingen van Shanthy Hilversum

Recente recensies van Shanthy Hilversum

5 sterren na 39 reviews

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijke maaltijd van Shanthy genoten, tandoori mixed grill ontzettend lekker, groentemix bajahi was uitgebreider en grotere portie, en dan ook nog de heerlijke garlic nan...mmmm, altijd goed en lekker eten! En alles op de afgesproken tijd bezorgd.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke specialiteiten gegeten: butterchicken en rogan joshi. Beide waren ze heerlijk. De laatste mag toch iets heter van mij, maar daar sta ik wellicht alleen in.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Bezorging was snel en als was goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdagavond besteld, was erg druk dus even gebeld hoelang het zou duren en ze dachten dat het met een uurtje wel zou lukken. Binnen 45 minuten hadden we het eten, het was heerlijk! Butterchicken is een aanrader, nergens zo zacht! En de garlic nan is superlekker.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heel lekker gegeten!

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed verpakt en warm, en de onverminderde home-made Shanty-kwaliteit! Als altijd uitstekend!

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlik maar... ik had om 19:00 besteld en ik kreeg vervolgens een bericht dat het eten rond 19:55 bezorgd zou worden (kan gebeuren want het was vast druk zoals wel vaker op de zondagavond). Om 20:15 maar eens gebeld. Het eten zou er, werd mij gezegd, over een kwartier max zijn ('Het was druk' ). Om 20:55 nog maar eens gebeld. Excuses, het was druk, maar het zou nu echt binnen 5 minuten worden gebracht. Gelukkig was dit het geval. Ik weet dat het druk was maar dit was voor mij al de tweede keer dat het veel langer duurde dan werd aangegeven voordat het eten werd bezorgd. Mijn gezin heeft al aangegeven dat ze niet langer willen dat ik nog eten bestel bij Shanty, ondanks het heerlijke eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwaliteit erg goed en bezorging razend snel!

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Excellent food! Amazing service! As always 10/10. Thank you :)

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was vlot en het eten was top! We hadden lekkere sausjes bij de papadum. Stond niet op de site erbij dus, was een aangenamen verrassing. Ga zeker vaker bestellen. Aanrader voor als je van Indiaas eten houd!

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend van Shanty, prima.

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, goede service, prima prijs kwaliteit

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suersnel bezorgd en zalig gegeten. Het kan beetje olie-achtig zijn, vooral de volgende dag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en mooi verpakt

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als altijd uitstekend

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

It’s a shame because usually the food quality and taste is amazing!! However, the takeaway we picked up this evening was quite tasteless, the curries were not as tasty, the plain poppadum was quite soggy and the green sauce was extremely water like. . I feel quite disappointed as usually I would rate the food 5 stars. However, service is always excellent. Very nice staff. Sorry Shanty, it’s going to have to be 3 stars this time.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt erg lekker gegeten. Mooie volle smaken en ruime porties. Iedereen was enthousiast! Bedankt!

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd, bezorger was iets te vroeg.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten!! Mooie website, werkt goed. Kan niet anders zeggen. Klasse.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heel goed.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd. Gelukkig blijft de smaak goed als je laat thuisbezorgen.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Ordered for the first time. Will make this my local from now on. Excellent tasty food. Friendly staff, good communication. 10/10 Thank you Shanty :)

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd!

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

meestal eet ik hier curries met lam. De smaak is heelrijk, de ingrediënten zijn vers. Hier wordt nog ouderwets gekookt in een echt familiebedrijf, constante kwaliteit, prima service in de zaak, en in de bezorging zeer ruime porties.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd is Shanty goed Indiaas eten.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig, we zouden in de toekomst liefst graag een groter bakje mintsaus wensen, die is zo heerlijk.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere malen eten besteld, maar ook in het restaurant gegeten. Al die keren is de kwaliteit hoog en constant. Verse producten en altijd smaakvol. Ik kan het iedereen aanraden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Butter Chicken; Heerlijk bakje met groenten en wat een lekkere Nan :) De kip was helaas weer wat aan de droge kant!!!

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten bij en van Shanty is altijd top! Zelfs in deze ijzige kou, was de bezorger heel goed op tijd en het eten warm! Altijd weer een aanrader als je geen zin hebt om to koken of gewoon lekker Indiaas wilt eten.