Beoordelingen van Shanthy Hilversum

Recente recensies van Shanthy Hilversum

5 sterren na 268 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer voor ons afgehaald bij shanthy. HEERLIJK zeker voor herhaling vatbaar. Porties groot genoeg om nog een keer van te eten.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd geweldig ;)

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker al mag het voor mij iets pittiger

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: bezorging op afgesproken tijd. Heerlijk eten en het is goed warm. Ruime porties. Goede prijs/kwaliteitsverhouding . Weer genoten

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious food as always. Highly recommend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer dik voor elkaar. Moet altijd wel lachen om het inpakken van de bakjes in een kaaspapiertje.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar wel meer dan een half uur later dan de afgesproken tijd (20:15 ipv 19:45). Jammer dat er niemand van te voren belt en het scheelt ook in de warmte van het product. ( ik heb zelf wel gebeld om 20:00)

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd in de helft van de aangegeven tijd, fijn! Deze keer de raal curry besteld (met vis) heerlijk.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Kip was droog en smaakte anders!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten, vooral voor ons als vegetariers! Wel voor het eerst eens garnalen meebesteld en die vielen met 3 garnalen per portie wel wat tegen.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer super 👍🏻

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op de afgesproken tijd en altijd topkwaliteit voor de prijs.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, eten van wereldklasse! Wij rijden er graag een half uur voor om.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit! Wel zou het wenselijk zijn om van het plastic af te stappen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was - zoals altijd weer heerlijk, goed verpakt en warm. Werd wel ruim een half uur eerder bezorgd dan dat we hadden gevraagd.....

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, zoals altijd.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het bezorgde eten is hetzelfde als in het restaurant. Heerlijk!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Consistently superb, my truly compliments!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Butter Chicken. Verder alleen vegetarisch besteld. Ruime keuze in afwisselende gerechten, allemaal even lekker. Wij nemen meestal wat minder hoofdgerechten en in plaats daarvan wat extra bijgerechten. Shanty is een aanrader.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, een dikke negen!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, altijd warm en altijd op tijd. Zo blij met dit restaurant. Al jaren!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de derde keer afgehaald en was weer heerlijk, een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke, snelle bezorging. Het diner is gemaakt met liefde, kwaliteit en dat is te proeven. Hartelijk dank voor jullie service!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shanty is top en prima service

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en op tijd bezorgd. Gaan we zéker nog een keer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten bij Shanthy, kan het zeker aanbevelen. Netjes verpakt en heel goed op smaak. Vriendelijke bezorger

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd, maar wat waren jullie snel!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en stipte bezorging!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, zoals ik het gewend ben van Shanthy.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gevraagd om zo snel mogelijke bezorging. Shanthy leverde nog eerder dan aangegeven, chapeau!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging super!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkkkeuurrrr!!!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Onion bahji en de dahl waren lekker. Weinig panir in de saag en veel aardappel in de vegetable curry.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The garlic naans were very thick bread and not the quality we're used to when eating at the restaurant. The curry was good.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte enorm lekker en de bezorger was stipt op tijd en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijk Bezorging was een half uur te laat maar keurig op de hoogte gehouden hiervan met duizend excuses ook door de bezorger...wat wil je op Moederdag avond...Top geregeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious food,as always. I am always happy to order with Shanthy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook in corona-tijd levert Shanty smakelijke gerechten. En nu dus ook thuis! De bezorging was perfect op tijd en de gerechten keurig gelabeld. We hebben genoten van jullie heerlijke kookkunsten!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk, warm, precies op tijd.... Kunnen niet wachten tot het restaurant weer open gaat !!!!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed gegeten top kwaliteit mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service, even wachten bij het ophalen maar niet lang. Misschien is het ook een optie om de gerechten zelf op te warmen. Zeker met menu moet je redelijk snel alles opeten.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit zoals ik al langer van dit restaurant gewend ben. Ook snel thuisbezorgd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor ons voor het eerst afgehaald i.p.v. in het restaurant te eten. Alles goed verzorgd en grote porties. We hebben thuis heerlijk gegeten en hopen snel weer terug te komen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De service was super! En het eten was zoals altijd verrukkelijk!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank je wel. Het was fijn om weer Indiaas te eten. Heerlijk!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Het eten is goed warm en met veel zorg op tijd geleverd voor afhaal. Super lekker!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk maaltijd, vriendelijke service en staat klaar op afgesproken tijdstip.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was ik vergeten de kip te bestellen bij mijn curry, even wennen aan het bestelsysteem, maar kwaliteit was weer zoals vanouds.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Duurde iets langer.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk wederom heerlijk gegeten Keurig op tijd bezorgd en van constante kwaliteit.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

The meal was excellent, the food was delicious as it is every time we have ordered here. The best indian food in Hilversum.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel goed verzorgd allemaal en het smaakte heerlijk complimenten voor de chef.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd en we hebben er heerlijk van genoten. Zeker de vegetarische menu’s zijn aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en volgens afspraak bezorgd.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Wij wonen op een half uur rijden van Hilversum en iedere keer is het de moeite waard.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

wij bestellen regelmatig bij Shanty. Het eten smaakt vers en authentiek, de curry’s uit Ceylon zijn verrassend en overheerlijk, en ook de vegetarische thali is bijzonder lekker en gevarieerd. Bij een online bestelling krijg je 10 procent korting en alles is warm en op tijd klaar, perfect!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was precies op het aangegeven tijdstip. Zeer smaakvol, ruime hoeveelheid en niet te pittig zoals was verzocht.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, Shanty stelt nooit teleur!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd! Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller geleverd dan ik dacht! Top!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon zoals we gewend zijn : perfect !!!!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben de Chef’s special voor twee personen besteld en genoten van dit heerlijke menu.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijk personeel en heerlijk eten!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke smaak, zoals we gewend zijn, keurig verpakt en goed warm gehouden.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee curry gerechten afgehaald en een paar bijgerechten. Super lekker gegeten, alles vers en goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg druk bij Shanthy waardoor we iets later konden eten. Geen probleem. Het eten was heerlijk en warm! Aanrader!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk eten!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Maar toch 2 puntjes van kritiek. De Vindaloo kip was niet zo spicy/heet als gehoopt. Het baan brood met knoflook was niet zo lekker als verwacht. De rest was heerlijk, als was het eten bij aankomst niet meer zo warm als gehoopt.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten bij een van de lekkerste, leukste en aardigste restaurants in Hilversum.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed en lekker!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker allemaal, zoals altijd! Gelukkig kunnen ze thuisbezorgen, netjes op tijd ook. Blij dat we dit fijne restaurant in de buurt hebben.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja geweldig als altijd. Altijd met evenveel zorg bereid en altijd keurig op tijd geleverd. Top weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heerlijk gegeten. Bezorging stond zelfs voor het ingeschatte bezorgmoment voor de deur. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Indiaas eten van Hilversum. Altijd superlekker!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very nice tasty food, ordered far too much, portions are generous. Will definitely order again. Delivery was fast and friendly.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke maaltijd die perfect op tijd bezorgd werd. Verder werden we erg vriendelijk geholpen toe we vooraf een telefonische vraag hadden. We doen dit zeker vaker!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij alsof we weer gewoon in het restaurant aan het dineren waren. Superlekker, erg ruime porties, we hebben genoten!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Lam Biryani is een aanrader. Naan heerlijk vers.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Heel goed eten en bezorging niets op aan te merken.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker en enorme porties!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten! Ruime voldoende en werd op tijd bezorgd. Alleen de gezellige sfeer en lieve medewerkers van het restaurant misten we ;)

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze keer afgehaald ipv eten in het gezellige restaurant; het was net zo heerlijk, smaakvol , op tijd klaar en goed warm. Makkelijk online bestellen ook. Echt een aanrader!!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en netjes verzorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en heerlijk. Dit was de eerste keer dat we bestelden, in normale omstandigheden eten we liever bij Shanty zelf, maar we zijn zeker niet teleurgesteld.. Doen we zeker nog eens, maar we hopen dat we weer snel op de Havenstraat langs kunnen komen. Sterkte en tot ziens !!!!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond heerlijk gegeten van onze bestelling. Het was erg lekker. Dit gaan we zeker nog eens doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat was het weer lekker, ook al misten we de goede sfeer van het restaurant, we zullen er vaker gebruik van maken.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, op tijd en warm. Bedankt en graag tot een volgende keer.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten, lekkerste madras en kurma lam. Minpuntje is dat ze niet in weesp bezorgen :(.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn regelmatige bezoekers van het Shanthy restaurant. We hebben nu kennisgemaakt met de bezorgservice. Dezelfde hoge kwaliteit van de gerechten. Een uitkomst in deze tijd waarin iedereen wat meer aan huis gebonden is. Toch hopen we dat we binnenkort weer in de gezellige ambiance van het Shanthy restaurant kunnen eten. Groeten aan het Shanthy team! Frank en Jenny

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas door Corona niet in het restaurant kunnen eten, maar thuis smaakte het ook heerlijk!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Thuis net zo lekker als in het restaurant.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en geheel volgens de nw richtlijnen afgehaald. Dat doet hij weer erg goed. Perfecte website.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer overheerlijk!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik blijf het zeggen! Het eten is heerlijk!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten en netjes op tijd geleverd. Verse naan is heerlijk!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed,en binnen een half uur op tafel!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging , dikke 10 waard 👌

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, alleen het was niet warm.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste, weet niet zeker wat er veranderd is want we komen al 15 jaar bij Shanthy, maar de laatste keren viel het me tegen.. de curry was erg zout, zowel de madras als de bhuna, en de smaak van de madras as ook een stuk vlakker, minder spicy en minder specerijen, meer tomatenpasta. eerlijk gezegd had ik het er net met m'n vrouw over en we staan op het punt om een ander restaurant te zoeken.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd- heerlijk en snel bezorgd!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer meer dan lekker en de bestelling was keurig op tijd. Blijft een feestje, het eten bij of van Shanthy

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!!!!!

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke butter chicken, madras kip en chicken chad gehad. Goede kwaliteit eten!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden het altijd heerlijk eten maar het is wel erg zout de laatste keer. Dat vinden wij jammer omdat het de curry s te niet doen

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

1e keer ging er wat mis met de bestelling. Maar dat hebben ze ruimschoots goed gemaakt. Heerlijk eten. Vriendelijke mensen.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkeuuuur!!!!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer erg goed!

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker van smaak en op tijd bezorgd!

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super lekker. De bezorging ging helaas niet helemaal goed. Uiteindelijk wel netjes opgelost

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, zoals altijd. Berzorging en verzorging van eten is prima.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend weer uitstekend.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanaf dag 1 na opening vaste klant bij Radja en familie. Ook lekker thuis laten bezorgen is top. Best Indiaas food ever....

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heel lekker en op het afgesproken tijdstip bezorgd

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, aparte smaken van fijne verschillende kruiden , gewoon erg goed

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed warm en smaakvol. Het was voor ons een feestje. En de bezorging uiterst beleefd en vriendelijk.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en heerlijk

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo’n ruim anderhalf uur gewacht en het eten was bijna koud. Dit was echt beneden de maat helaas.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Biryani was not good, Its looks like Mutter rice with Chicken , best part is you have given subji (vegetables) that also contain mutter,

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de curry met garnaaltjes besteld en een roghan josh, beide heerlijk en op tijd bezorgd. Top dat je bij je gerechten kunt kiezen of je er rijst of naan bij wilt. Zo fijn ook dat Shanthy op maandag open is.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Beste Indiase eten van Hilversum.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk gekruid. We hadden nu de vegetarische variant genomen. Wat wel jammer was dat er veel aardappel in zat. In combinatie met rijst niet onze favoriet.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd zeer smakelijk, vriendelijk en prima porties. Heerlijk gegeten, hartelijk dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker!

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was great. Can you write on the menu, when some dishes are really spicy?

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zaterdag bijna 2 uur gewacht voor een bestelling voor 4 personen. Na meerdere gesprekken en mijn vraag of ik moet annuleren, kreeg ik te horen “prima meneer” en werd de oproep beëindigd. Lekker eten maar lauw na zo veel tijd onderweg

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. De bezorging kwam een half uur later dan geschat werd. Dat is op zich geen probleem, maar op den duur ga ik me afvragen of er iets mis is gegaan.

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Het had warmer gekund maar het is elke keer weer een feest

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd; heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leek even alsof bestelling heel lang zou duren, maar na geruststellend telefoontje hebben we een heerlijke avond gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De afhandeling van de bestelling was goed, het stond op tijd klaar, het was heerlijk maar een beetje aan de koude kant. Vandaar 4 en geen 5 sterren.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was mooi op tijd en alle gerechten smaakten verrukkelijk :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom: voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en stipt op de afgesproken tijd bezorgd

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Had wel iets meer op smaak mogen zijn

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zalig gegeten! Bezorger heel erg vriendelijk.. Top dus.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Één van de beste restaurants in Hilversum, al vaak besteld en nog nooit teleurgesteld!

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd (eerder dan gepland), het was weer heerlijk. Fijn dat je kunt kiezen of je rijst of naanbrood bij je gerecht wilt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste Indiaas restaurant van Nederland.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en het eten was heerlijk, de kip madras en garlic naan was zo lekker. Bedankt!

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top maaltijd en bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Lam biryani is geweldig. Heerlijk verse naan.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Fijne service en heerlijk eten. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Stond precies klaar op afgesproken afhaal tijd en vriendelijk zoals altijd. Heerlijk gegeten!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Shanty is een geweldig restaurant zowel om er te eten als af te halen of te laten bezorgen. Goed mooi bereid eten, goede service, lieve mensen en absoluut geen karige porties. Let wel, als je van zeer pittige currys houdt geef dit even door, de standaard currys zijn niet erg pittig ondanks je het aangeeft. 5 sterren van mij!!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

We picked up a takeaway and were really surprised at the quality and flavour! I am so happy to have found delicious Indian food in the area :)

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd binnen de verwachte bezorgtijd gebracht, en was erg lekker

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en zoals altijd erg lekker

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit, snel bezorgd, goede hoeveelheid. Ik bestel hier regelmatig, en altijd tevreden!

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten. Prima hoeveelheden, lekker veel groente. Jammer, geen mango lassie!!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekuuuuur!!

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Mijn favoriete gerechten: Dhansak curry en Tandoori kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten bijna 2 uur wachten nadat we besteld hadden.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!!

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel geleverd

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar de bezorging duurde 1 uur en 15 minuten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, lekkere maaltijd, snel bezorgd, redelijke prijs :) wat wil je nog meer.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en heet bij thuiskomst. Echt een aanrader.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en zelfs op zaterdag vrij snel bezorgd

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was deze keer supersnel, en het was weer heerlijk. Ik vind de raachi keerai heel lekker (ook een zwak voor roghan josh). Fijn dat je bij Shanthy meerdere vis opties hebt.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkuurr!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het eten weer heerlijk! Ruim voldoende, prima verpakt en stond klaar op het afgesproken tijdstip.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vegaterische maaltijd. Laxmi besteld en genoten van alle hapjes. Het eten was er in een half uur.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super als altijd

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, goede kwaliteit, goede hoeveelheid, redelijk snel bezorgd. Al met al zeker z'n geld waard!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten! One of the best in town! :D Bezorging altijd eerder dan aangegeven! Bedankt!!

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker eten, en de mensen bij Shanthy zijn warme, gastvrij, en lieve mensen!

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd even lekker en zeker het beste Indiase eten van Hilversum. Het eten wordt (gelukkig!) ook vaak eerder bezorgd dan wordt aangegeven! Echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Alles was goed op temperatuur, heeft niet gelekt en was van heerlijke kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk alleen erg lauw geworden door het lange wachten op ons eten denk ik

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord: heerlijk! ? Shanty heeft nog nooit teleurgesteld!

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend vriendelijke bezorgster, eten was goed warm en netjes op de tijd van verwachting.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer heel enthousiast deze keer wat minder. Teveel tandorikruiden op de vleesmix en de pappadum vergeten. Volgende keer weer 5 sterren hopelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten daar!! Lieve bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ceylon kennelijk niet mijn ding, dus dat doe ik niet nog een keer. Indiaas is overigens altijd top!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam snel en was heerlijk! Alleen de saus voor de Nan was vergeten, maar verder heerlijk. Zelfs onze dochter van net 2 heeft heerlijk gesmuld

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze chicken tandoori en lam masala waren top!. Heerlijk warm en op smaak, zoals we dat bij de betere restaurants in Londen gewend waren. Precies op tijd werd het bezorgd. Klasse.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd fantastisch!

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heel goed!!

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uurtje gewacht. Toen stonden ze al voor de deur. En het eten was heerlijk.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, als altijd. Had wel het idee dat de garlic nan net iets minder goed gelukt was dan anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch zoals altijd

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was qua smaak weer voortreffelijk. Helaas dit keer bij beide gerechten weinig vlees (kip) in de saus te vinden.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knoflook op de garlic Nhaan was te groot gesneden. Butterchicken smaakte niet naar de authentieke butterchicken, maar was wel goed. Tandoori kip was goed.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snel geleverd en meer dan genoeg!

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten. Wij bestellen graag bij Shanty.

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit!

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten!

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, Dank daarvoor! De bezorging was wat later dan gepland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, zoals gewend van Shanty!

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd - goede kwaliteit, snel gebracht, redelijke prijs, grote hoeveelheid :) erg tevreden!

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijke maaltijd van Shanthy genoten, tandoori mixed grill ontzettend lekker, groentemix bajahi was uitgebreider en grotere portie, en dan ook nog de heerlijke garlic nan...mmmm, altijd goed en lekker eten! En alles op de afgesproken tijd bezorgd.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke specialiteiten gegeten: butterchicken en rogan joshi. Beide waren ze heerlijk. De laatste mag toch iets heter van mij, maar daar sta ik wellicht alleen in.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Bezorging was snel en als was goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdagavond besteld, was erg druk dus even gebeld hoelang het zou duren en ze dachten dat het met een uurtje wel zou lukken. Binnen 45 minuten hadden we het eten, het was heerlijk! Butterchicken is een aanrader, nergens zo zacht! En de garlic nan is superlekker.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heel lekker gegeten!

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed verpakt en warm, en de onverminderde home-made Shanty-kwaliteit! Als altijd uitstekend!

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlik maar... ik had om 19:00 besteld en ik kreeg vervolgens een bericht dat het eten rond 19:55 bezorgd zou worden (kan gebeuren want het was vast druk zoals wel vaker op de zondagavond). Om 20:15 maar eens gebeld. Het eten zou er, werd mij gezegd, over een kwartier max zijn ('Het was druk' ). Om 20:55 nog maar eens gebeld. Excuses, het was druk, maar het zou nu echt binnen 5 minuten worden gebracht. Gelukkig was dit het geval. Ik weet dat het druk was maar dit was voor mij al de tweede keer dat het veel langer duurde dan werd aangegeven voordat het eten werd bezorgd. Mijn gezin heeft al aangegeven dat ze niet langer willen dat ik nog eten bestel bij Shanty, ondanks het heerlijke eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwaliteit erg goed en bezorging razend snel!

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Excellent food! Amazing service! As always 10/10. Thank you :)

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was vlot en het eten was top! We hadden lekkere sausjes bij de papadum. Stond niet op de site erbij dus, was een aangenamen verrassing. Ga zeker vaker bestellen. Aanrader voor als je van Indiaas eten houd!

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend van Shanty, prima.

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, goede service, prima prijs kwaliteit

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suersnel bezorgd en zalig gegeten. Het kan beetje olie-achtig zijn, vooral de volgende dag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en mooi verpakt

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als altijd uitstekend

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

It’s a shame because usually the food quality and taste is amazing!! However, the takeaway we picked up this evening was quite tasteless, the curries were not as tasty, the plain poppadum was quite soggy and the green sauce was extremely water like. . I feel quite disappointed as usually I would rate the food 5 stars. However, service is always excellent. Very nice staff. Sorry Shanty, it’s going to have to be 3 stars this time.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt erg lekker gegeten. Mooie volle smaken en ruime porties. Iedereen was enthousiast! Bedankt!

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd, bezorger was iets te vroeg.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten!! Mooie website, werkt goed. Kan niet anders zeggen. Klasse.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heel goed.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd. Gelukkig blijft de smaak goed als je laat thuisbezorgen.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Ordered for the first time. Will make this my local from now on. Excellent tasty food. Friendly staff, good communication. 10/10 Thank you Shanty :)

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd!

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

meestal eet ik hier curries met lam. De smaak is heelrijk, de ingrediënten zijn vers. Hier wordt nog ouderwets gekookt in een echt familiebedrijf, constante kwaliteit, prima service in de zaak, en in de bezorging zeer ruime porties.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd is Shanty goed Indiaas eten.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig, we zouden in de toekomst liefst graag een groter bakje mintsaus wensen, die is zo heerlijk.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere malen eten besteld, maar ook in het restaurant gegeten. Al die keren is de kwaliteit hoog en constant. Verse producten en altijd smaakvol. Ik kan het iedereen aanraden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Butter Chicken; Heerlijk bakje met groenten en wat een lekkere Nan :) De kip was helaas weer wat aan de droge kant!!!

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten bij en van Shanty is altijd top! Zelfs in deze ijzige kou, was de bezorger heel goed op tijd en het eten warm! Altijd weer een aanrader als je geen zin hebt om to koken of gewoon lekker Indiaas wilt eten.