Reviews from Shanthy Hilversum

Recent reviews

5.0
Carel Heij
16 May 2022

zoals gewoonlijk uitsteken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Amanda
6 May 2022

Bestelling was om zsm aangevraagd, en kwam eerder aan dan de verwachte besteltijd in het e-mailtje. We hadden gekozen voor het menu voor 2 van de specialiteiten, en iets met aubergine. Allemaal superlekker en nog warm bij aankomst. Er was ook meer dan genoeg eten, dus honger was geen probleem.

Bo
27 April 2022

Zoals altijd heerlijk. Beste Indiase restaurant dat ik ken! Fijn dat er ook altijd groenten extra bij een bestelling van een vleesgerecht geleverd wordt.

MT
26 April 2022

Heerlijk warm, verse ingrediënten, lekker gekruid. Echt een aanrader

Carel Heij
25 April 2022

Snel geleverd op de afgesproken tijd , en van prima kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sigrid
24 April 2022

Bezorging was super snel en eten heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nienke
23 April 2022

Wederom een erg lekkere maaltijd en mooi op tijd bezorgd!

Pieter Meijer
16 April 2022
Kirsten
11 April 2022

Zoals altijd heerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

richard van de pol
4 April 2022
Daniëlle Verhoeven
3 April 2022

Eten was weer heerlijk. Wel jammer dat het 20 minuten voor de afgesproken tijd kwam en dat ik het extra bestelde bakje riata miste.

Masja
21 March 2022

In 1 woord geweldig! Heerlijk gegeten

Joyce
14 March 2022

Fantastisch

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Happy Customer
13 March 2022
Marja
11 March 2022

De bestelling werd heel snel geleverd en we hebben weer heerlijk gegeten! Aanrader

Tanja
10 March 2022

Het eten was heerlijk maar erg lauw. Erg jammer. Weet niet of dit aan de bezorging ligt maar hopelijk volgende keer warm a.u.b.

Floor
6 March 2022

Wij wonen op 2 minuten loopafstand, maar het eten was lauw. Erg jammer! En wij vonden het erg zout, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk.

Riemersma
5 March 2022

Eten werd op afgesproken tijdstip bezorgd en het smaakte zoals vanouds weer voortreffelijk.

Gideon
5 March 2022
Mark
4 March 2022

Zoals altijd snel bezorgd en super lekker!

Sigrid
25 February 2022

We bestellen vaker bij Shanty en ook nu was het weer heel erg lekker en keurig op tijd geleverd.

Berti
24 February 2022

Heerlijk gegeten! En lekker op tijd bezorgd, wel zo prettig!

Vanniyasingam
14 February 2022
Lise
12 February 2022
H. Wieferink
3 February 2022

Heerlijk, eerder bezorgd dan verwacht, happy food!

Sonny
1 February 2022

Super lekker!

C. van de Wijngaert
31 January 2022

Uitstekend van smaak, meer dan genoeg en lekker warm!

Erik Snip
30 January 2022

Eten lekker, zoals gewoonlijk, bezorging punctueel! Erik

R. de Graaff
28 January 2022

Hilversum is gezegend met een aantal goede restaurants die de Indiase keuken serveren. Shanty is één daarvan. Erg lekker gegeten weer vanavond. Tnx guys!

Renee
24 January 2022

Beste Indiase keuken van de stad en omstreken!

Marion
21 January 2022

Fantastisch, zoals altijd! Mooie smaken en royale hoeveelheid. Hopelijk mogen ze snel weer gasten ontvangen, want alleen dan is het nog lekkerder, vooral door de gastvrijheid.

Berti
21 January 2022

Heerlijk gegeten! En bezorging prima op tijd, eten nog lekker warm. We bestellen hier graag nog eens.

Laura
20 January 2022

Ik kom al jaren bij Shanthy, het restaurant of bezorgen. Erg lekker indiaas eten, gezellig familie restaurant.

Nina
18 January 2022
Simone Vierstra
17 January 2022

We hadden een verkeerd gerecht. Maar gelukkig ook lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bacchus
9 January 2022

Altijd feest bij Shanthy

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carla Resing
7 January 2022

We hebben heerlijk gegeten!

Kirsten
6 January 2022

Heerlijk gegeten! We hadden zo’n zin in the butter chicken. Het was weer heerlijk. En snel bezorgd. Een aanrader!

A de Nooij-kort
2 January 2021
Madeleine
1 January 2021

Veel keus, altijd lekker en fijn op tijd bezorgd.

René Vermeij
27 December 2021

Heerlijke gerechten zoals we gewend zijn bij Shanty! Opgehaald en snel naar Amersfoort gereden en alles was nog heerlijk warm. Heerlijk smaakvolle Butter Chicken, Balti met kip en vegetarisch en voorgerechten. Complimenten.

A de Nooij - Kort
27 December 2021

Niks op aan te merken Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irma
26 December 2021

Constante kwaliteit, wederom heerlijk gegeten. Porties zijn voldoende groot. Bezorging ook goed op tijd en eten nog warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michiel
23 December 2021

Was weer top! Dank!

Mayra Stekelenburg
15 December 2021

Heerlijk en super service

Anoniem
13 December 2021
Cathelijne
12 December 2021
Mike
11 December 2021
Hans...
11 December 2021

Bedankt voor het heerlijke eten. En we komen weer gezellig bij jullie na de corona maatregelen...

Frans
11 December 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, ook met de afhaal!

Hester
6 December 2021
Sabrina
17 November 2021
Karin Graat
15 November 2021

Wat hebben wij héérlijk gegeten, het smaakte voortreffelijk!

Suse
14 November 2021

Het eten was uitstekend, de bezorging prachtig op tijd. De temperatuur van het eten was daardoor ook prima! Alleen het man-brood heeft te lijden van het inpakken, het is koud en wat minder lekker. Ik vrees dat daar niet veel aan te doen is bij bezorgen!

Barbara
12 November 2021

Heerlijk zoals atijd!

Renee
12 November 2021

Hoog op smaak, zeer gevarieerd, waanzinnig lekker. Alleen maar superlatieven, maar ze Shanthy maakt het echt waar.

pieter
8 November 2021

bezorging was verlaat en Shanthy belde keurig van te voren om te waarschuwen. eten was als altijd zeer goed.

Erik
8 November 2021

Was weer heel lekker, had alleen zelf n fout gemaakt. Hadgarnaal ipv vega besteld. Buren ook weer blij!

Luikinga
8 November 2021

Hoe kun je in aanmerking komen voor een kortingsvoucher?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danielle
7 November 2021

Zeer lekker gegeten!

Wies
4 November 2021

Zoals altijd weer top eten! Heerlijk!!

M
29 October 2021

Altijd lekker: onion Bhaji waren goed knapperig ! Alleen jammer dat er geen vegan alternatief zijn zoals tofu ipv alleen wat aardappelen en erwten in de curry. De curry zelf is wel goed!

Gerard
25 October 2021

Alles was super lekker met de saag paneer als favoriet. Een dikke 10!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anonymous
23 October 2021

Fantastisch gegeten weer. Zowel in het restaurant als ook met de afhaal is het eten voortreffelijk! Het was een klein uurtje wachten op onze bestellen (2x voor + hoofdgerecht). Beide lamsgerecht vooraf. Kip tandoori was heerlijk mals, sappig en smaakvol. Ook de curry van mijn wederhelft smaakte erg goed. Zeker een adres om een volgende bestelling bij te doen!

Schep
23 October 2021
Gideon
17 October 2021
Jeoffrey Bakker
17 October 2021

Weer zoals gewoonlijk heerlijk gegeten en dit keer niet alleen. En zij vond het ook heel lekker, ook al eet dit soort dingen niet zo vaak.

Joke Engelberts
16 October 2021

Het was een culinair feestje! Wat een heerlijke gerechten!

Patrick
14 October 2021
Rita
10 October 2021

Lekker eten, snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Imke
3 October 2021

Heerlijk eten, ontzettend snel bezorgd! Meer hoef ik er niet over te zeggen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
1 October 2021

Alles was koud en de nan te droog. Linzendahl lekker.

Rico Hofman
23 September 2021

. Bestelling altijd netjes op tijd. Bij drukte handiger om af te halen... Verder is het eten altijd super lekker. Goede porties pp. kan Shanty zeker aanraden om heerlijk te eten.

Anja Van der Ent
17 September 2021
Erik Nuyten
4 September 2021

De curry’s zijn heerlijk en vooral de pittige madras. Bediening is altijd bijzonder gastvrij, vriendelijk en efficiënt. De enige plek in Hilversum waar ik Indiaas eten haal. Ook een gezellig intiem restaurant

Jac
23 August 2021

Zoals altijd weer super lekker!

Ron
21 August 2021

Heerlijk gegeten en optijd bezorgd. Alles tiptop

E
20 August 2021
Wijmenga
15 August 2021

Zoals altijd prima, volgende keer weer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C
7 August 2021

Heerlijke gerechten! Echt goed! En ook snelle bezorging

anoniem
2 August 2021

Heerlijk geheten. Thanks!

Koekie
28 July 2021

Beste butterchicken die er is!

Shasja Dekker
25 July 2021

Het eten is gewoon superlekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marion
25 July 2021

We hadden ruim genoeg, alles was zeer smaakvol. De groente die bij het menuutje hoorde zat er niet bij, maar dat hadden we qua hoeveelheid ook zeker extra nodig.

D
24 July 2021
Ralph
24 July 2021
Martijn
20 July 2021

Was, zoals altijd, weer heerlijk!!!!!

E.
18 July 2021

Heerlijk, goed warm en ruim voldoende.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michiel
11 July 2021

Op tijd, lekker warm en heerlijke gerechten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ZWANET VAN KAMPEN
9 July 2021

het was weer top!

Suzanne
7 July 2021

Wij bestellen regelmatig bij Shanthy en hebben alleen maar goede ervaringen. Het eten is heerlijk en wordt meestal super snel bezorgd.

Gideon
7 July 2021
Hans
4 July 2021

Gewoon al jaren betrouwbaar en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark
4 July 2021

Amazing food, cooked well, delivered quickly !!

Anoniem
3 July 2021

Beste indiaas eten van hilversum. Heel smaakvol en snelle bezorging.

Erwin
29 June 2021

Eten was lekker, wel wat mild. De mango lassi zat gek genoeg in een spa rood flesje, halfgevuld.

Marieke
28 June 2021

Heerlijk als altijd!

Anneke
27 June 2021

Heel erg lekker. Alleen iets te zout.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rk
20 June 2021

Heerlijk gegeten en een leuke attentie omdat we 15 getrouwd zijn!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lotje
16 June 2021

Heerlijk!!

Fleur
7 June 2021

Het eten van Shanty is altijd heerlijk en dat ik een gluten intolerantie heb is hier geen enkel probleem. Ze weten wat ze maken en ik kan zorgeloos lekker eten.

Funcke
7 June 2021
Berry
6 June 2021

Weer lekker gegeten

Nico
5 June 2021

Werkelijk uitstekende kwaliteit. Zowel bij- als het hoofdgerecht.

Ruud Egels
5 June 2021

Prima gegeten ! Lekker warm en ruim op tijd!

Maters
3 June 2021

Kip veel te zout, weggegooid. Overigens was het wel heel veel. Volgens mij meer dan we hadden betaald.

Hester
3 June 2021
Anne van Egmond
2 June 2021

We zijn al meer dan 20 jaar verknocht aan de verfijnde smaak van Shanty. Bravo Radje, Sitra en kids! Hartelijke groet van Anne.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van den Eng
31 May 2021

Altijd super vers en lekker. En de eigenaar en familie; lief, meedenkend en flexibel. Kortom Top! Wij blijven terug komen!👍🏼

Mark
30 May 2021

Heerlijk eten en vlotte levering Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan vet
25 May 2021
Ayse
24 May 2021

Suuuuuuper lekker zoals altijd en een vriendelijke bezorger

Berry
15 May 2021

Heerlijk gegeten

Dominique
15 May 2021

Shanty is dé beste! Altijd heerlijk eten, warm en op tijd. Wat wil je nog meer?

Joost
15 May 2021

Heerlijk gegeten. Lekker van smaak. Gewoon TOP

Jan
13 May 2021

Echt uitstekend eten met fantastische smaak. Keurig verpakt en precies op de afgesproken tijd verzocht. Zeer zeer ruime porties, ook bij goede eetlust en forse magen wint Shanty. Genoten, net als de vorige keer!

Marjolijn
9 May 2021

Met tips van de buurman besteld. Heel erg lekker, aanrader! Wel grote porties.

Dave
8 May 2021

Heerlijk gegeten en alles was netjes verpakt en goed warm.

van Brederode
8 May 2021

Wij wonen in de Ronde Venen, maar komen graag speciaal naar Hilversum om hier eten te halen. GEWELDIG LEKKER eten! SUPERVRIENDELIJK personeel! Dank jullie wel.

S van Vonno
7 May 2021

Super service en heel vriendelijk!

Hereward Burgers
2 May 2021

Heerlijk, ruime porties, redelijke prijs.

Suse
2 May 2021

Heerlijk gegeten! Alleen bij het bestelproces was niet duidelijk of en waar er rijst bijkwam. Nu dus teveel rijst gekregen...

Schep
1 May 2021
Edwin
1 May 2021
Ju
1 May 2021

Wat was het weer heerlijk en zo’n gezellig ontvangst en weerzien! Hoop dat jullie nog veel afhaalbestellingen mogen krijgen. Tot snel!

Joyce
1 May 2021

Geweldig, zoals altijd! Heerlijk! Iedereen heeft genoten.

Michiel
30 April 2021

Groente bijgerecht was beter dan ooit. De groenten waren minder doorgekookt en de saus was minder olie-achtig. Erg goed. De tandori mixed grill en de hot wings waren zoals altijd ook erg goed.

Bob H
30 April 2021

Zoals altijd genieten. Heerlijk op tijd, heerlijk verpakt en heerlijke smaken. Top.

Rens
27 April 2021

Authentic en super goed!!

Marjan van Oosten
22 April 2021
Walter
19 April 2021

chef special was heerlijk en voor herhaling vatbaar !!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eefke
18 April 2021

Heerlijk Indiaas eten. Wij hebben weer genoten. Bedankt!

Madeleine
15 April 2021

Heerlijk gegeten (roghan josh en mean curry) en lekker op tijd bezorgd.

Jantine
12 April 2021

Ontzettend lekker gegeten en zeer punctuele en vriendelijke bezorging.

Frans
6 April 2021

Wederom prima kwaliteit en de meest vriendelijke service!

Niehaus
6 April 2021

Perfect zoals altijd 👍👍

roest
6 April 2021

Eten stond al klaar om af te halen. Op elk doosje stond naam gerecht. Heerlijk gegeten. Hoop gauw weer in het restaurant te mogen komen eten!

Hanko Bergsma
5 April 2021

Diverse gerechten besteld kip, lam, en vegetarisch. Zoals altijd was smaak en kwaliteit voortreffelijk. Zelf afgehaald en stond mooi weer klaar. Shanty, onze eerste keus.

Lieke
4 April 2021
Eric van der Ent
3 April 2021

Altijd top!!!

mimi
3 April 2021

First time ordering here. It was really tasty Price/ratio really good. Large portions and delivery on time. Would recommend the Madras curry and will definitely order again.

Joyce
2 April 2021

Heerlijk!

Suzanne
2 April 2021

Het was weer super lekker vandaag! Ook op onze speciale wensen was goed gelet. De bezorging was 10 min eerder dan gereserveerd, maar dat zijn we ondertussen wel een beetje gewend :)

Charles
1 April 2021

Je mist de sfeer van het restaurant, maar het eten was weer heerlijk. We hebben ervan genoten.

Cees Klijn
31 March 2021

Geweldig gegeten!!! Lekker snel en top van smaak. Op de verjaardag van onze dochter, ze wilde het liefst bij Shanthy eten, alleen dat kon niet. Alsnog een leuke attentie van team Shanthy voor onze dochter.

Hans Duijst
30 March 2021

Gewoon blijven doen wat jullie doen! Dan blijven wij bestellen.

Alexandra Hartendorp
25 March 2021

Wederom heerlijk gegeten.. alles goed warm gewoon fantastisch!

Marja
23 March 2021

Het liefst zouden wij dit elke dag eten! Zó lekker!

H.Helweg
23 March 2021

Het was heerlijk, zoals altijd, maar zodra het weer mag, gaan we weer heel graag bij jullie in het restaurant eten!!

Ella
23 March 2021

Heerlijk eten ❤️ Met liefde gemaakt

Judith
22 March 2021

Als altijd weer heel lekker. Houden zo!

Leontien
21 March 2021
Vos
20 March 2021
Rens
20 March 2021

Heel erg goed zoals het al jaren is!!

Bob
15 March 2021

Klok slag afgesproken tijd bezorgt. Uitpakken was al een feestje en daarna het smullen. Top smaken. Heerlijke gerechten, mooie verse smaken. Royale porties. Gaan we vaker doen. Shanthy, complimenten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

walter
10 March 2021

altijd goede kwaliteit, heerlijke curry's van zacht romige tot hete.

Judith
8 March 2021

Als gewend weer bijzonder goed.

Els
8 March 2021
Floor
8 March 2021

Wederom erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Luikinga
7 March 2021
Talitha de Leeuw
6 March 2021

Heerlijk gegeten!

Madeleine
5 March 2021

Erg dol op de Mean curry (met vis), en de bezorging was bijzonder snel!

Paul
5 March 2021

Alles weer prima!

Ton
5 March 2021

Het was weer verrukkelijk

Hanko Bergsma
1 March 2021

Ik kwam de bestelling zelf op de fiets afhalen; 5 min afstand. Was weer netjes op tijd gereed en goed verpakt. Alles bleef goed warm. Smaakte ook weer voortreffelijk.

Francien Zuijderduin
28 February 2021

Het eten was heerlijk. Alles was met zorg ingepakt en zag er lekker uit. Vriendelijke bezorger en keurig op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia
26 February 2021
Barbara Piazza
24 February 2021

Heerlijk, zoals altijd!!

Masja
23 February 2021

Heerlijk gegeten, vers en smaakvol. We hebben echt genoten

Gerco Schaap
22 February 2021

Zie onze aparte mail aan info@shanty.nl

Frans
20 February 2021

Wederom fantastisch lekker. Feestje thuis met shanty.

Suzanne
19 February 2021

We hebben weer super lekker gegeten en de bezorging was snel. Een echte aanrader. We waren ook blij dat Shanty onze verzoeken in de opmerkingen hadden gelezen.

Dennis
19 February 2021
Eenbergen
15 February 2021

Wederom fantastisch, heerlijke verse producten ,echt een aanrader. Shanthy krijgt van ons een dikke 10

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G & S
15 February 2021

🙏🙏🙏

Vincent
14 February 2021

Heerlijk gegeten en top service, als altijd.

Frank
12 February 2021

Geweldige smaak en kwaliteit verzekerd.

Chantal
12 February 2021

Alweer verrukkelijk gegeten. Het Chef menu voor 2 personen. Kan niet beter.......

A. Boon
10 February 2021

Het was weer geweldig, zoals altijd!! Het is net alsof we gewoon bij jullie in het restaurant eten, zo lekker, maar dan zonder jullie attente bediening!

Nicole
9 February 2021

Weer heerlijk, zoals altijd

Philippe
7 February 2021

Was prima. Maar toch anders als we bij jullie komen eten. Mis jullie gastvrijheid. Daarnaast was, maar dat komt misschien wel door de gekozen hoofdgerechten en het afhalen, het wat wat "vlak" , minder "echt". Maar verder prima hoor. Mn zoon heeft genoten en hierdoor een geslaagde avond. Dank!

Bob
6 February 2021

Keurig op tijd bezorgt. We hadden de chef special voor 2 personen besteld, met daarbij onion bahji. Royale porties met verrukkelijke smaak. Als je kennis wilt maken met dit type eten, is deze keuze uitstekend. Mild maar wel een explosie van smaken. Aanrader.

Anne
5 February 2021

Heerlijk gegeten, precies geleverd op het aangegeven tijdstip. Top!

Annemiek Hek
31 January 2021

Het was weer erg lekker allemaal. En vooral superleuk dat er een alternatief (gobies) werd aangeboden voor de door mij zo geliefde wadai. En ik moet zeggen dat dit ook een erg lekker voorgerecht is!! Dank weer, we hebben er van genoten!

Gail
31 January 2021

Wederom weer erg lekker gegeten!

MN
30 January 2021

Zoals altijd hebben we heerlijk gegeten. Zelfs afhalen is gezellig bij Shanthy! De warmte straalt je tegemoet bij binnenkomst. Meer dan de moeite waard om af en toe een stukje voor om te rijden. Dank jullie wel!

Maarten
29 January 2021
Tineke
29 January 2021

Op tijd klaar en heerlijk, zoals altijd

Kristoff
25 January 2021

Was a really good meal and came sooner than the website said, which was also great. In these times it's good to have alternative menus otherwise you only look for pizza and snack bar food when you want to order in. Shanthy offers a great alternative.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willem de Groot
24 January 2021

Uitstekend Indiaas menu on line besteld. Voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Suzanne
24 January 2021

(Ik heb afgehaald, vandaar geen sterren voor bezorging). Topservice! Mijn broer en ik haalden af voor de verjaardag van mijn vader, we hebben zelf niet meegegeten helaas (covid..). Naast een verjaardagswens ook nog twee complimentary biertjes meegekregen, echt heel aardig. We hadden flink spijt toen we alles roken dat we niet voor onszelf ook eten hadden afgehaald, maar kwamen helemaal vanuit Utrecht dus dat werd iets te ingewikkeld allemaal. Veel dank iig voor het goede eten en de goede zorgen!

Gerco Schaap
24 January 2021

Lieve mensen, het was weer heerlijk! Een beetje branderige smaak aan de Butter chicken maar misschien hoort dat wel zo. En die tamarindesaus is verrukkelijk! Groeten van Gerco en Agnes

Van Brederode
23 January 2021

Heerlijk eten, geweldige service en klantvriendelijkheid, al een paar keer hier gegeten en eten besteld en opgehaald. Altijd alles top geregeld, bedankt!

Maaike van der Meulen
22 January 2021

Heerlijk gegeten, Buttter Chicken en Rogan Josh met rijst en naanbrood. Heel smakelijk! Voor herhaling vatbaar!!

BillieP
22 January 2021

Heerlijk eten, fijne service!

Alex
19 January 2021

As always Shanty's "Kip Tikka" was excellent as well as the veggetables in Curry sauce. I can only recommend them.

Jean
18 January 2021

Het eten was erg lekker. Het gebruik van uiteenlopende kruiden maakt de gerechten van Shanty in Hilversum zeer smaakvol. Het geld meer dan waard!

Helen
16 January 2021

Zoals altijd heerlijke maaltijd. Garlic naan, butterchicken en hot wings.. aanrader!,,

De Leeuw
9 January 2021

Heerlijk gegeten! Altijd goed.

Colin Bickerton
9 January 2021

Delicious as always, never disappoints. Highly recommend.

La
4 January 2021

Top zoals altijd!

Kooistra
3 January 2020
Bianca
31 December 2020

Het was weer super lekker! Tot volgend jaar.

Nicole
28 December 2020

Altijd op tijd en altijd uitstekend verzorgd en fantastisch van smaak :) we hebben weer genoten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tijs
27 December 2020

Zoals altijd heerlijk !!!!

Rick
26 December 2020

Excellent!!

Rick
26 December 2020

Excellent!

Ankie Overbeeke
25 December 2020
Tineke
24 December 2020

Perfect op tijd en heerlijk van smaak!

Hester
24 December 2020

Heerlijke vegetarische maaltijd van Shanthy gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Sophie
21 December 2020

Heerlijk eten!

Frank Vlaskamp
21 December 2020

Gevarieerd menu met nieuwe gerechten. Heeft heerlijk gesmaakt. Correcte bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michiel
19 December 2020
Ina vanDoorn
18 December 2020

Het was heerlijk, netjes op tijd bezorgd.

Gea
13 December 2020

Het was weer super lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
13 December 2020

Heerlijk als altijd en goed verzorgd

Gaby
13 December 2020

The Kartai Curry was made in heaven! Absolutely delicious... 😘🙏👍

anoniem
12 December 2020
Wendy
12 December 2020

Zoals altijd heerlijk gegeten! Het liefst in het restaurant vanwege de supervriendelijke bediening en de sfeer. Maar afhalen is een goed alternatief!

mea
12 December 2020

kartai en balti, heerlijk als altijd

Bob
8 December 2020

Altijd weer overheerlijk, en in grote hoeveelheden. Ook heel aardig personeel.

Ilse
6 December 2020

Keurig op tijd geleverd! En het eten van Shanty is altijd super. Komen graag in het restaurant maar in coronatijd is bezorging een goed alternatief.

Robert
6 December 2020

Altijd goed!

Talitha
3 December 2020
Paul van Orsouw
28 November 2020

Heerlijk eten, goede porties, niet goedkoop maar elke euro waard

D. Yspeert
28 November 2020

Wij komen al 20 jaar graag bij Shanty maar helaas is dat nu door corona niet mogelijk. Gelukkig bezorgen ze ook! Bestellen ging heel makkelijk, we kregen meteen een mail over de verwachte levertijd. Uiteindelijk werd het 15 minuten eerder bezorgd. Het was weer heerlijk en meer dan voldoende. De avond erna hebben we er ook nog van gegeten. Zeer tevreden dus!

Els
28 November 2020

Het was wederom voortreffelijk!

Alex
24 November 2020

As always my chicken Tikka was really good as well as the Vegetables with Curry. Great value for money.

Karin
23 November 2020

Het eten bij Shanty is altijd zalig! Maar vooral de fijne en persoonlijke service van de familie vinden wij fijn! Bedankt voor de attentie op onze corona-geannuleerde trouwdag!

Z. van Kampen
22 November 2020

Het was overheerlijk. En goed warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sher
22 November 2020

Heerlijk gegeten,snelle bezorging! Volgende keer weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zwart
22 November 2020

Wij waren zeer tevreden over de bij U bestelde producten. Alles was heel goed van smaak, goed verzorgd en heeeerlijk!! Zeker voor herhaling vatbaar. Met vr. Gr.

C. Kadry
16 November 2020

Kwaliteit vd lams tandoori en bijbehorende rijst en groenten: uitstekend. Ook grote portie. De papadums hadden echter een spekgeur, wat vreemd was. De smaak was goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacco
15 November 2020

Heerlijk eten!

Wilma
9 November 2020

Heerlijk eten fijne smaak goede porties

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gert Alberts
8 November 2020

Heerlijk thuis gedineerd, het eten is met zorg bereid, natuurlijk zouden we het liefst in het restaurant van dit lekkers genieten. Maar nu dit door corona niet mogelijk is biedt deze service een heel goed alternatief.

Talitha de Leeuw
7 November 2020

Heerlijk!

Chantal
7 November 2020

Het eten is even heerlijk als in het restaurant, we hebben genoten. We hadden het verkeerde huisnummer opgegeven, we werden meten gebeld en binnen no time was de vriendelijke bezorger op locatie. En het eten was nog heel goed op temperatuur. Echte aanrader nu we niet uit eten kunnen!

Paul&Monica
6 November 2020

Gisteren gehaald. Het was heerlijk. En zulke aardige mensen.

KRis
2 November 2020

Tasted great and always a pleasure to have food from Shanthy.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

pol
2 November 2020
Pieter Meijer
1 November 2020

Zoals altijd erg lekker. Wel 20 minuutjes later dan verwacht

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

San
1 November 2020

Heerlijk en op afgestemde tijd bezirgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Susan
1 November 2020

We hebben heerlijk gegeten.Op de kwaliteit van het eten en de smaak is werkelijk niets aan te merken! Het eten was goed warm bij bezorging. Bezorging was een half uur eerder dan de gevraagde tijd. Was niet heel erg, maar hoefde niet. Vandaar 4 sterren voor bezorging. Hele Vriendelijke bezorger, dat wel! Wij bestellen zeker vaker.

Erik Snip
1 November 2020

Altijd lekker!

A.J.M. van der Loo
1 November 2020
Tijs
31 October 2020

Net zo fantastisch lekker, maar dan thuis. Het is even niet anders, maar hier word je blij van ;-)

Tineke Winterberg
30 October 2020

Perfect op tijd klaar en zoals altijd heerlijk van smaak

Gerco + Agnes
27 October 2020

Heerlijke Butter Chicken, prima Kip Massala (veel vlees!), verrukkelijke nan, rijst was overvloedig. Wij verheugen ons op de volgende maaltijd!

Sander
27 October 2020

Het eten was heerlijk en overdadig. Meer dan genoeg voor het hele gezin. Alleen jammer dat de bezorging 50 minuten later was dan aangeven.

Zwiers
26 October 2020

Weer heerlijk gegeten. En wat fijn dat we nog gewoon kunnen bestellen. Een echte aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Isa
25 October 2020

Alles was heel lekker en snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Luikinga
23 October 2020

Alles prima,alleen jammer geen korting meer !

Pauline
21 October 2020

Het was weer heerlijk!!!!

v Wezel
21 October 2020

Het eten was zoals altijd goed van smaak, alleen was er een vertraging van 25 minuten en was het eten zelf niet erg warm meer. Maar aangezien het stormde tijdens de bezorging, mag ik niet klagen ;-)

Daphne Blankestijn
20 October 2020

Natuurlijk is het allerleukst om in het restaurant zelf te kunnen eten. Maar vanwege de Corona maatregelen kan dit niet. Gelukkig kan je heel eenvoudig online je afhaal maaltijd bestellen. De bestelling stond keurig klaar op het aangegeven tijdstip en we hebben twee dagen van het overheerlijke eten kunnen genieten.

Robert van den Broek
16 October 2020

Het eten is zoals altijd overheerlijk!

Mcg
16 October 2020
Elsbeth van der Wal
10 October 2020

Het eten was erg smakelijk, alleen onion bahji’s waren wat koud. Bezorging was prima, alleen wat aan de vroege kant.

Helen
8 October 2020

Altijd super lekker eten. Shanty stelt ons nooit teleur.

Nel
5 October 2020

Shanty is niet voor niets onze 'hofleverancier'!

Ed
3 October 2020

Alles tijdig, vers en warm aangeleverd. Top kwaliteit, echt tradioneel Indiaas eten. Absolute aanrader voor de liefhebber!

Marion
2 October 2020

We moesten er wel wat langer op wachten, maar het eten was echt weer fantastisch!! Zo veel smaak, echt erg goed!

NM
30 September 2020
Bjorn Hendriksen
24 September 2020

Ik was van plan om een halve bak te bewaren, maar het eten was zo bizar lekker dat ik me niet in kon houden en ik na het toetje de rest heb weggewerkt. Verder was de bestelling er binnen 20 minuten ipv de voorspelde 60, dus het was echt fantastisch vandaag!

H.Dieterman
19 September 2020

L.S. Bestellen bij Shanty is een groot genoegen. De kwaliteit is altijd voortreffelijk en eventuele gasten zijn altijd enthousiast, net als wij.

Hanneke
18 September 2020

Lekker eten, snelle bezorging

Gerco Schaap
18 September 2020

Zowel de Chicken tikka als de Butter chicken waren heerlijk en van uitstekende kwaliteit. Royale porties! Ik had een portie rijst besteld, niet wetende dat bij elk gerecht standaard al rijst wordt gegeven. Nou ja, die zetten we wel in de vriezer. De Saag allo en de bijgevoegde groente vinden wij iets te zoet. De garlic naan ten slotte: graag iets minder zwart; te zwart gebakken = ongezond.

Esther
17 September 2020

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

Eenbergen
15 September 2020

Was weer heerlijk .

R. Haselager
12 September 2020

Het eten was lekker, jammer dat de papadam niet meegeleverd was en dat het bijgerecht aubergine heel anders was dan als we het in het restaurant eten. Wij zullen niet nog eens bestellen. We eten veel liever in het restaurant! Tip: bij alle gerechten op de bakjes schrijven welk gerecht het is.

Daniella en Alice
12 September 2020

Het bestellen was gemakkelijk, de service erg vriendelijk en het eten bijzonder goed!

Erik Snip
8 September 2020

snelle levering, vriendelijk persoon die het eten bracht. Lekker eten, uiteindelijk 2 dagen lang van genoten, zoveel was t!

Emma
7 September 2020
Rowan
4 September 2020

Zoals altijd heerlijk eten van Shanty. Echt super kwaliteit en super lekker.

Sabine
4 September 2020

Heerlijk eten dat met een zeer vrolijke en vriendelijke bezorgster aan de deur wordt geleverd. Wat een toprestaurant!

Lajos
4 September 2020

Heerlijk eten!

Suzanna
4 September 2020

Het eten was heerlijk als altijd. De bezorging was super snel (15 minuten eerder dan we hadden aangegeven via de site), Wij houden Shanthy zeker op onze bestel lijst.

Ml
30 August 2020

Zoals altijd weer erg lekker. Onze favoriete gerecht passanda.

de Haan
28 August 2020

Heerlijk eten, altijd fan van Shanthy.

Edwin
22 August 2020

Keurig op tijd bezorgd en heerlijk eten.

Summer
18 August 2020
Vlous
15 August 2020

Net zo lekker als in het restaurant!! We hebben genoten. Alleen de kip tikka is het lekkerst als hij direct vanuit de pan/oven gegeten wordt. Zou Ik beter in het restaurant eten.

Frank
9 August 2020
Verhoeven
6 August 2020

De eerste keer voor ons afgehaald bij shanthy. HEERLIJK zeker voor herhaling vatbaar. Porties groot genoeg om nog een keer van te eten.

De Vogel
6 August 2020

Altijd geweldig ;)

Johan
1 August 2020

Erg lekker al mag het voor mij iets pittiger

Zwanet van Kampen
26 July 2020

Zoals altijd: bezorging op afgesproken tijd. Heerlijk eten en het is goed warm. Ruime porties. Goede prijs/kwaliteitsverhouding . Weer genoten

Joyce
25 July 2020

Heerlijk eten!

Colin Bickerton
13 July 2020

Delicious food as always. Highly recommend.

Ronald Niehaus
12 July 2020

Zoals altijd weer dik voor elkaar. Moet altijd wel lachen om het inpakken van de bakjes in een kaaspapiertje.

Dunja
10 July 2020

prima eten

De Jong
10 July 2020

Het eten was heerlijk maar wel meer dan een half uur later dan de afgesproken tijd (20:15 ipv 19:45). Jammer dat er niemand van te voren belt en het scheelt ook in de warmte van het product. ( ik heb zelf wel gebeld om 20:00)

Jansen
10 July 2020

Wederom heerlijk gegeten.

Madeleine
9 July 2020

Bezorgd in de helft van de aangegeven tijd, fijn! Deze keer de raal curry besteld (met vis) heerlijk.